FPLC

About the service
FPLC, or fast protein liquid chromatography, is a form of medium-pressure liquid chromatography primarily employed for rapid protein separation compared to other methods. The significance of time in the industrial protein purification process during the mass phase has led to the widespread adoption of this technique. Our laboratory is equipped with an advanced Amersham ÄKTA FPLC system.


Laboratory Supervisor and Contact Information:
Dr. Maryam Yousefi (PhD in Organic Chemistry); Email: m.yousefi @avicenna.ac.ir;
Contact Number: +98 (21) 22432020 – Ext.109


Location of Laboratory:
The laboratory is situated on the ground floor of Avicenna Research Institute, located within Shahid Beheshti University.

Working Schedule:
The laboratory operates from Saturday to Wednesday, between 8:00 AM and 4:00 PM.

Service Policy and Costs:
The cost of tests or services will vary depending on the sample type and specific testing requirements. Therefore, upon the initial inquiry, the laboratory will provide information regarding the cost of the requested test.


Sample Submission:
To ensure smooth processing, please coordinate with the laboratory assistant at least 48 hours before sending the sample.


پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن سینا با هدف دستیابی به دانش فنی در زمینه فناوری‌های نوین زیستی از طریق انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی آزمایشگاهی و بالینی، از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد.

آخرین مطالب بلاگ

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی اخذ موافقت بوردهای تخصصی و هیأت...

دستاوردهای درمانی

دستاوردهای درمانی

دستاوردهای درمانی راه اندازی نخستین کلینیک فوق تخ...

دستاوردهای پژوهشی

دستاوردهای پژوهشی

دستاوردهای پژوهشی ارایه 822 مقاله داخلی و خارجی ا...

تولیدات

تولیدات

دستاوردهای تولیدی تولید موفقیت آمیز انواع آنتی با...

سایر

سایر

سایر دستاوردها 1-احداث پروژه عمرانی مجتمع تحقیقات...

عضویت ها

عضویت ها

عضویت پژوهشگاه در شبکه های تحقیقاتی کشور شبکه سرط...

گالری تصاویر

آمار سایت

We have 107 guests and no members online

نماد الکترونیکی

جستجو

main Menu EN