پژوهشکده آنتی بادی مونوکلونال

پژوهشكدة آنتی‌بادی منوكلونال وابسته به پژوهشگاه فن آوري‌هاي نوين علوم زیستی جهاددانشگاهی _‌ ابن‌سینا، با هدف ارائه خدمات تولیدی و پژوهشي در زمینه آنتی‌بادی‌های منوكلونال درسال ۱۳۷۹ تأسیس شد .
این پژوهشكده به منظور ایجاد پایگاهی جهت تمركز و هماهنگی فعالیتهای پژوهشی و تولیدی در زمینه تولید سلول‌های انسانی و حیوانی مولد آنتی‌بادی‌های منوكلونال، گامي بلند را به سوی توسعه علمی و صنعتی كشور برداشته است. تولید آزمایشگاهی و نیمه صنعتی آنتی‌بادی‌های منوكلونال مورد نیاز مراكز پژوهشي و یا شركت ‌های تولیدي و همچنين تخلیص و مطالعة ويژگي‌ آنتی‌بادی‌ها به منظور استفاده در تولید كیت‌های آزمایشگاهی و فرآورده‌های بیولوژیك تشخیصی و درمانی نقشي بسیار مؤثر و مفید در پیشبرد طرح‌های ملی پژوهشي در كشور خواهد داشت .
در این پژوهشكده تا اكنون چندین آنتی‌بادی از جمله آنتی‌بادی‌های ضدآنتی‌ژن‌های سطح اسپرم، ضدفریتین، PSA ، BSA، Inhibin و پپتیدهای گوناگون مربوط به شاخص‌هاي سلول‌های سرطانی و نيز بيش از ۴۲ فراورده آنتي‌بادي پلي‌كلونال و كونژوگه آنزيمي و فلورسانس آنها تولید شده‌اند. در این پژوهشكده امكان تولید و تخلیص انواع آنتی‌بادی‌های منوكلونال و پلی‌كلونال و نیز تعیین ويژگي‌هاي این آنتی‌بادی‌ها وجود دارد. از دیگر وظایف این پژوهشكده، آموزش محققان ایرانی و انتقال تكنولوژی به مراكز پژوهشی داخل كشور، برگزاری دوره‌های آموزشی و كارگاه های تحقیقاتی كوتاه‌مدت و انجام طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های دانشجویی است .
این پژوهشكده همچنین عضو شبكه بیوتكنولوژی پزشكی كشور بوده و در این راستا و با همكاری اين شبكه، افزون بر انجام طرح‌های متعدد تحقیقاتی و تولیدی‌، با برگزاری كارگاه‌های تئوری ـ عملی تولید آنتی‌بادی، منوكلونال به علاقه‌مندان به فراگیری تولید این آنتی‌بادیها آموزش داده ‌است.
به علاوه آنتی بادی های منوکلونال و پلی کلونال ذکر شده و نیز پروتئین های نوترکیب، که همانند آنتی بادی های کایمریک و انسانی شده در جهت تولید فراورده های دارویی ، مورد استفاده قرار می گیرند به کاهش هزینه های درمانی و نیز جلوگیری از واردات داروهای گران قیمت در کشور کمک کرده و امکان تحقیقات بر روی محصولات با تکنولوژی بالا را فراهم نماید که این موضوع می تواند علاوه بر افزایش توان اقتصادی کشور در اشتغال زایی خصوصا برای فارغ التحصیلان بیولوژی بسیار موثر باشد.
در تاریخ 26/6/87 مجوز پژوهشکده آنتي بادي منوكلونال، شامل گروه های پژوهشي زیر، از سوی شورای نظارت و گسترش تشکیلات پژوهشی جهاددانشگاهی اخذ شد.
دکتر محمدرضا صادقیسرپرست پژوهشکده


پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن سینا با هدف دستیابی به دانش فنی در زمینه فناوری‌های نوین زیستی از طریق انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی آزمایشگاهی و بالینی، از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد.

آخرین مطالب بلاگ

تولیدات

تولیدات

دستاوردهای تولیدی تولید موفقیت آمیز انواع آنتی با...

سایر

سایر

سایر دستاوردها 1-احداث پروژه عمرانی مجتمع تحقیقات...

عضویت ها

عضویت ها

عضویت پژوهشگاه در شبکه های تحقیقاتی کشور شبکه سرط...

دستاوردهای فرهنگی

دستاوردهای فرهنگی

دستاوردهای فرهنگی تهیۀ فیلم مستندِ " انتخاب؛ بررس...

دستاوردهای روابط عمومی

دستاوردهای روابط عمومی

دستاوردهای حوزه روابط عمومی تولید ۱۵۰ خبر بازتاب...

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی

دسته بندی بخش آموزش مربوط به اینفوگرافیک جهاد: دس...

گالری تصاویر

نماد الکترونیکی

آمار سایت

ما 113 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

جستجو