پژوهشکده بیوتکنولوژی تولید مثل

معرفی پژوهشکده بیوتکنولوژی تولید مثل

مركز تحقیقات بيولوژي و بیوتكنولوژی تولیدمثل و نازايي در سال ۱۳۷۷، به همت جمعی از متخصصان علوم پایة پزشكی و درمان ناباروری، با تصویب هیأت امنای جهاد دانشگاهی تأسیس شد. در تاریخ ۱۹/۴/۷۸، مجوز تأسیس مركز تحقیقات بیوتكنولوژی تولیدمثل، به استناد رأی شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشكی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی، از سوي وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشكی وقت، صادر شد.
اين پژوهشكده، هم‌اكنون با برخورداری از سه گروه پژوهشی پزشکی فرد محور در سلامت باروری، جنین شناسی و آندرولوژی و ایمونوبیولوژی تولید مثل طرح‌های پژوهشی متعددی را درباره موضوعات مرتبط با اولویت‌ها و محورهای فعالیت خود، با تأمین بودجه از منابع داخلی و بین‌المللی، در دست انجام دارد. از جمله وجوه متمايز كننده اين پژوهشكده، همكاری و فعالیت پژوهشي متخصصان علوم پایه پزشكی، (جنین شناسی، ایمونولوژی، ژنتیك، بیوشیمی، بیولوژی سلولی و مولكولی و متخصصان بالینی، زنان و زایمان و نازایی، آندرولوژی، غدد درون‌ریز، عفونی و بیماری‌های گرمسیری و ...) ، در كنار یكدیگر، در انجام طرح‌های پژوهشی و درمانی است. با توجه به نوپايي نسبی علوم تولیدمثل و ناباروری و گسترش سریع آن در دودهه گذشته، گستره‌اي وسیع از پژوهش‌ها فراروی محققان قرارگرفته است كه البته، دستیابی و برنامه‌ریزی برای تمام این جنبه‌ها امكان پذیر نیست. از اين‌رو، این پژوهشكده اولویت‌های تحقیقاتی خود را، در حیطه تولیدمثل و ناباروری، بر محورهاي سقط مكرر، اندومتریوز، ناباروری با علت نامشخص، سلول‌های بنیادی، حیوانات ترانسژنیک، جنین، ناباروری در مردان و زنان با علل ژنتیکی و عفونت تولیدمثل متمركز كرده است.
تاكنون با تلاش اعضاء محترم هیأت علمی این پژوهشكده، از طرح‌های متنوع تحقیقاتی پايان یافته و یا در دست اجرا، تعداد زیادی مقاله داخلی، مقالة بین‌المللی، خلاصه مقاله‌هاي داخلی و خلاصه مقاله‌هاي بین‌المللی منتشر شده است.
از موارد قابل توجه در فعاليت‌هاي این پژوهشكده، تأسیس مركز فوق تخصصي درمان ناباروری و سقط مكرر ابن‌سینا است كه با همكاری مركز درمان ناباروری لوبك (Lubeck) آلمان و زیرنظر دانشمند برجسته و از پيشگامان IVF در ایران، پروفسور صفا الحسنی، تأسیس شد.
همچنین تاسیس مرکز خدمات تخصصی بایوفارم که با حمایت پژوهشگاه و جهاد دانشگاهی در مجتمع شهدای جهاد دانشگاهی (هلجرد) راه اندازی و در زمینه تولید آزمایشگاهی جنین از نژاد های ممتاز گاوهای شیری، گوشتی و دومنظوره فعالیت می کند.
دکتر محمدرضا صادقیسرپرست پژوهشکده


پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن سینا با هدف دستیابی به دانش فنی در زمینه فناوری‌های نوین زیستی از طریق انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی آزمایشگاهی و بالینی، از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد.

آخرین مطالب بلاگ

تولیدات

تولیدات

دستاوردهای تولیدی تولید موفقیت آمیز انواع آنتی با...

سایر

سایر

سایر دستاوردها 1-احداث پروژه عمرانی مجتمع تحقیقات...

عضویت ها

عضویت ها

عضویت پژوهشگاه در شبکه های تحقیقاتی کشور شبکه سرط...

دستاوردهای فرهنگی

دستاوردهای فرهنگی

دستاوردهای فرهنگی تهیۀ فیلم مستندِ " انتخاب؛ بررس...

دستاوردهای روابط عمومی

دستاوردهای روابط عمومی

دستاوردهای حوزه روابط عمومی تولید ۱۵۰ خبر بازتاب...

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی

دسته بندی بخش آموزش مربوط به اینفوگرافیک جهاد: دس...

گالری تصاویر

نماد الکترونیکی

آمار سایت

ما 113 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

جستجو