چاپ کردن این صفحه
کنترل بارداری و نارسایی دهانه رحم در برنامه تلویزیونی پایان ناباروری

کنترل بارداری و نارسایی دهانه رحم در برنامه تلویزیونی پایان ناباروری

برنامه تلویزیونی پایان ناباروری که با محوریت موضوعاتی همچون سلامت باروری، علل ناباروری و فناوری‌های نوین درمان ناباروری با مشارکت گروه دانش شبکه چهار سیما و پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا تهیه و از شبکه چهار سیما پخش می‌شود، در این قسمت به موضوع کنترل بارداری و نارسایی دهانه رحم می‌پردازد.

در این قسمت از برنامه که شنبه بیست و نهم شهریور ساعت ۱۹ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود، دکتر زهره داودی مقدم، متخصص زنان و زایمان، عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا، مهمان برنامه خواهد بود و به پرسش‌های مخاطبان پاسخ خواهد داد.

نارسایی دهانۀ رحم از جمله مشکلاتی است که در طول بارداری می‌تواند عوارضی، از جمله باز شدن زودهنگام دهانۀ رحم و تخلیه ماده مخاطی مسدودکننده رحم و در نتیجه، سقط جنین و یا زایمان زودرس به دنبال داشته باشد.

برنامه تلویزیونی پایان ناباروری با تهیه‌کنندگی مرجان بیات و اجرای مینا هاشمی، هر هفته شنبه‌ها ساعت ۱۹ به روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود.

 

000
خواندن 3289 دفعه